Buitenland onderzoeker
Blijf op de hoogte en volg Petra
27 Juli 2007 | Nederland, Monster
Hallo vriendje, vriendinnetjes, familie etc.
Ja jullie zien het goed. Peetje gaat het land weer verlaten. Dus ik moet nu ook maar gaan geloven aan een waarbenjij.nu site.
Ik heb mijn HBO-diploma lekker in de pocket en per 1 aug begin ik aan mijn eerste 'echte' job!
Ik ga werken bij Toeristiek als buitenland onderzoeken. Hiervoor zit ik iedere maand 3 weken in het buitenland. En zal ik verschillende streken, plaatsen en accommodaties uitgebreid gaan beschrijven.
Maar.. jullie zijn niet helemaal van mij af, want om de 3 weken ben ik steeds weer één week in het westland te vinden. En de Naaldwijkse feestweek ben ik gewoon van de partij. Heb ik goed geregeld he! Kan ik gezellig met iedereen een lekker sappie drinken.
Mijn eerste trip gaat naar Kroatië en reis ik van Dubrovnic naar Split <- van deze plaatsen had ik zelf ook nog nooit van gehoord hoor, maar misschien leuk om te weten...
Ik vertrek 6 ausgustus t/m 27 augustus. Ik heb er zin in, maar ik ga jullie natuurlijk wel missen. Dus luitjes, bericht me maar via deze site! of krabbelen op m'n hyves: petrali.hyves.nl
Dikke knuffel Peetje
KXS
Dikke knuffel Peetje
KXS
27 Juli 2007 - 12:02
As:
Peetje..
Fijn te zien dat je een site gaat bijhouden :-) Succes alvast met je 1e trip maar ik bel je nog wel ff!
Kus As -
27 Juli 2007 - 12:06
Niep:
Hey Peetje!
Leuk, ook je eigen site. Ben nu op mijn werk, en verveel me nogal... Er is weinig te doen.
sorry dat ik er niet was zondag. Had tot 6 uur getraind en was net thuis toen Amber me belde. Was gesloopt! Ben gelijk mijn bed ingedoken...
Heel veel plezier op je eerste trip!!!
Kus -
27 Juli 2007 - 12:11
Annet:
Hey Peetje,
super veel succes en plezier met je job! wel jammer dat je met de lierse feestweek niet van de partij bent.
wel je reispakketje gebruiken he :-)
goeie reis! dikke kus An -
27 Juli 2007 - 12:25
Ricardo Van Der Ende:
Schatje, ga je missen!!!! -
27 Juli 2007 - 12:49
Gin:
He Peet,
wat gaaf om te horen!!
nou als ze nog iemand zoeken :)
haha gaaf hoor heel veel succes!
tot in de feestweek dan... -
27 Juli 2007 - 13:43
Anne:
nie eensff naar breda als je een weekje thuis bent? maar echt zwaar relaxt baantje peet! Ook echt iets voor jou.. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers eigenlijk... Haha maak er een leuke tijd van maar jou kenende gaat dat lukken!
X Meisje MET mening;)
P.s. Zou ik dan niet mee gaan want gaat een beetje moeilijk je mening over een hotel geven als je geen mening hebt? -
27 Juli 2007 - 15:12
Barry Kattenberg:
Peetje!!!!
Have fun,..
Haha komt helemaal goed!
Het buitenland is the future!
Ik hou je site in de gaten!!!
Bye bye -
27 Juli 2007 - 15:58
Lonnetje:
hey peetje scheetje,
doe je goed man zo`n site!! hoef tegen jou natuurlijk niet echt sterkte etc. te zeggen.. het komt toch wel goed!!! Ga lekker veel zien en genieten, en vergeet ons niet he?? ff die site een beetje bijhouden, fotootjes erop knallen!!! super dik!! dikke kusss
28 Juli 2007 - 08:26
Yf:
Lieve Peet, heeeeeel veel succes met je eerste echte job! Houd ons op de hoogte van je avonturen! Maar ik ben het wel met Anne eens, als je dan een weekje thuis bent.. Je bent uiteraard altijd welkom in Breda! Kus -
28 Juli 2007 - 11:45
Marleen:
Hey Peet!
Wat gaaf, leuk man, wel wat je wilde! Nou ik zie je dan in de Naaldwijkweek nog wel!! Ik ga zelf eerst in Spanje de plaats Benidorm even onderzoeken :) haha
Veel liefs Marleen
xxx -
29 Juli 2007 - 19:32
Suus Razenberg:
he Peetje,
Succes met je eerste trip !
Zal je site in de gaten houden,leuk!
Goeie reis en geniet ervan!
Have fun.
Kus Suus -
30 Juli 2007 - 12:11
Lisette:
Ha peetje!!
Wel leuk hoor zo'n nieuwe job waar je nog eens wat van de wereld gaat zien!!..
Ieder geval veel plezier en op de braderie in Naaldwijk doen we wel weer eff een drankje!..
XX
Liset -
30 Juli 2007 - 16:40
Sam:
Heyy peetje dat heb je weer goed voor elkaar joh!! vertel mij maar al je verhalen dat kan ik weer goed op mijn werk gebruiken succes he dikke kus sam -
31 Juli 2007 - 14:45
Ted :
he teddy
heel veel plz met je baan..
en ik vang Ricardo wel op johhh.. hahaha
nou spreek je -
02 Augustus 2007 - 14:57
Marko:
Hee peetje, hartstikke leuk weer voor je, reizen is toch wel je ding he... Heel vet, mooi ook dat je een baan hebt. Ik wens je veel succes en veel plezier natuurlijk en ik zal je verhalen blijven volgen net zoals jij dat ook altijd trouw bij mij doet:). Ik heb je nog gebeld ik wilde vragen of je misschien connecties hebt in Breda voor eventueel een kamertje daar. Ik ga beginnen va. 27 aug. FBTR, dus hartstikke leuk. Ik hoor je nog en gooi eens een fotootje eruit he, ik heb je zolang niet gezien! Kus Marko -
03 Augustus 2007 - 08:55
Annemieke :
Hey peetje,
Wat leuk dat je een site heb gemaakt, dan kan ik alles lezen terwijl ik in Portugal zit. Althans ik ga mn best ervoor doen! Heel veel plezier in Kroatie en van die plaatsen heb ik ook nog nooit gehoord hihi dus daar hoef je je niet voor te schamen. Heel veel succes met je eerste job en geniet van al het moois om je heen!!
Dikke knuffel vanuit Portugal! -
03 Augustus 2007 - 19:13
Lalani:
Lieve Peet!
Ik ga je volgen in je avontuur!! Dikke Kus!! -
05 Augustus 2007 - 09:17
Nic:
Hé Peet! Ook ik sluit mij aan bij die Bredase meiden! Ik denk dat je 31 aug. al in de agenda kan in plannen! Dan vieren we mij verjaardag in Breda! Meis, heel veel plezier, succes maak er wat moois van! Hou ons op de hoogte!!
Kus Nic -
06 Augustus 2007 - 08:55
Sab:
Hey Peetje!
Veel succes met je baan! En voor nu in Kroatie, spannend! Uitkijken voor bosbranden!!
Kusje! -
06 Augustus 2007 - 12:04
Kemal:
Hey Peetje,
Ben ik net terug van me vakantie ben jij weg... naja ik zie je wel weer verschijnen op kantoor ;-) -
07 Augustus 2007 - 21:50
Purdey:
Kabouter!!!!
Heb je een goede reis gehad?
Ik houd je weblog in de gaten!!!!
Dikke knuf Pur
en een kusje van jan :P -
09 Augustus 2007 - 10:01
Grietje:
peetje!!! je zit ondertussen al in kroatie, hoop dat alles goed is gegaan en dat alles tot nu toe bevalt!
heeeeel veel plz en succes meis en tot snel!! liefs kus -
12 Augustus 2007 - 10:45
Nic:
He Peet,
Hoe is het? Beetje gewend? Gebruik je je mobiel wel? Hier in Breda alles goed! Ik ben benieuwd naar je update!
Kus -
15 Augustus 2007 - 13:56
Elke:
Heey meis,
hoe staat het daar in Kroatie?? Leuk dat ik deze mail ook krijg, kan ik je een beetje in de gaten houden, hihi! Hard werken? Of kan je zelf ook nog wat dingen doen in die drie weken?
Ben benieuwd naar je eerste verhaal en eventueel foto's!
Succes en geniet ervan!
Liefs,