INGLO White Lounge op 2000m slapen - Reisverslag uit Mayrhofen, Oostenrijk van Petra Zuijderwijk - WaarBenJij.nu INGLO White Lounge op 2000m slapen - Reisverslag uit Mayrhofen, Oostenrijk van Petra Zuijderwijk - WaarBenJij.nu

INGLO White Lounge op 2000m slapen

Door: Peetje

Blijf op de hoogte en volg Petra

14 Februari 2008 | Oostenrijk, Mayrhofen

Grüß Gott!

Ik zit met mijn gemutliche und tolle collega Carlijn in het Ski-Party-Ort Mayrhofen. En het is hier goed te vertoeven. We slapen middenin het centrum en de zon schijnt, beter kan niet.

We hadden gehoord dat er boven op de berg een één of andere WHITE LOUNGE is. Een grote IGLO met een ijsbar en dat zou wel leuk moeten zijn, dus wij moesten daar natuurlijk ook heen. En het zou van 20.00 tot 23.00uur duren..

We hadden weinig tijd dus we dachten ff snel een kebap bij de buurman mee te pikken, maar helaas stond er een lange rij met betrunken Leuten. Dus wij snel met de lift naar boven. Stonden we daar met alleen maar oudere mensen en saaie stelletjes in de lift. Wij.... SHIT! Hebben we daar 20 euro voor betaald?!? Balen...

Boven aangekomen, idd een grote iglo, ijsbar, kampvuur en iedereen nog aardig rustig en géén eten. Maar toen kwam de volgende lading naar boven.. en jawohl JONGEREN en hele geyellige mensen. Toen ging het helemaal los, onder de mooie sterrenhemel, maar dan ook echt helemaal los. Binnenin de iglo was ook nog een ijsbar en een vette DJ. Lekker uit je dak gaan op trendy muyiek, vervolgens polonaise lopen, op de bar tansen, niets was te gek. op een gegeven moment kwam er zelfs een bezem en had een of andere gek bedacht LIMBO te gaan dansen.

We hadden nog een groep ontmoet en wat ye nou precies voor doen, dat weten we nog steeds niet. Maar ze werken bij een bedrijf die sterke dranken verkoopt o.a. Ramazzotti, Malibu, Wodca, Havana en nog 15 andere sappies. Ze hadden ook aardig wat flessen meegenomen en ze bleven daar boven in de iglo´s slapen. Kost een paar duiten (150 euro per persoon per nacht) maar dan heb je ook wat...

Enfin.. super vette party op 2000meter hoogte. Tijd vloog voorbij en het was ineens 23.00uur. Damn... Dus wij iedereen Tschüß zeggen, bleek dat ze nog slaapplaatsen over hadden. Er waren een paar toch naar beneden gegaan. Nou Carlijn en ik hoefden daar natuurlijk niet over na te denken. Hoe VET???! Slapen in een ijsiglo en nog gratis ook! Afterparty was goed te doen, maar de sterke drankjes schoten er aardig in, aangezien we niet veel gegeten hadden. Dus wij gingen ons ijsbedje opzoeken (gelukkig houdt alcohol je een beetje warm;))

We moesten zo veel mogelijk kleren uittrekken, want we kregen een deken die je warm houd door je eigen lichaamstemperatuur. Dus wij met alleen onye Unterhose en Burst-Halter de slaapzak in Naja het leek wel een condoom, want hij was alleen bij mijn ogen nog open. Maar ik kan jullie vertellen ik heb heeeerlijk geslapen en deze koukleun heeft het absoluut niet koud gehad:)
Alleen een btje jammer dat als je ´s nachts moet plassen, al je kleren weer aan moet trekken en 300meter de piste op en af moet lopen:(
´s Ochtends werden we gewekt door een mok warme thee op bed. Wat een luxe... en er stond een heerlijk ontbijtje klaar. Er was ook nog een sauna, maar die hebben we maar over geslagen want wij moesten weer an die Arbeit.

Maar wat een heerlijk moment toenm ik mijn iglo-bedje uitliep en je staat op 2000m, midden op de piste, hemle strak blauw en de yon schijnt in je giegeltje. dat was echt genieten... WAHNSINNN! Echt een belevenis. We hebben gewoon op in ijs geslapen..

Vandaag vrije dag gehad en er is natuurlijk weer een groep Westlanders te bekennen. Die zijn echt overal te vinden. Linda der broertjes zijn hier en daar heb ik vandaag mee geboard. En van de week natuurlijk al een paar schnappies mee gedronken. vanaaf gaan we weer eens rodelen, kijken of ik deze de rodel niet kwijt raak;)

Deze week is Jeroen Post ook hier aan het draaien, dus das ook een gezellige boel. Hij had alleen wel een pukkel... hihi Wilde hem nog uitknijpen voor hem, maar mocht niet... :p

Mijn minuten zijn helaas weer op, dus Auf Wiederschaps!

Liebe Grüße aus die Bergen
Peetje

• 14 Februari 2008 - 18:25

Eunice:

Jaloers...

Kus veel plezier...

• 14 Februari 2008 - 19:43

Amber:

Dat is het luxe leventje in de sneeuw.
    xx

• 14 Februari 2008 - 22:39

Patrick:

GENIETEN!!!

• 15 Februari 2008 - 06:07

Niep:

Klink allemaal te goed daar in Tirol!!
    Als je nog een in Zwitserland bent hoor ik het wel he!

xx

• 15 Februari 2008 - 08:34

Juul:

Wat een feest Brit! Heb je ook nog wat dicht gekit???
    ;)
    x-jes van sabien!

• 15 Februari 2008 - 12:29

Anne:

ik krijg het er koud van.. pfffff

• 15 Februari 2008 - 14:01

Yf:

Houd eens op met die jaloersmakendeverhalen! Daar wordt mijn studieontwijkend gedrag niet veel beter van.. Kuss

• 15 Februari 2008 - 15:25

Caroline:

Ha zus,

Wat een belevenis weer.
    Nou hier rustig, ben het erg zat.
    Ga je snel zien, met kind hoop ik.
    Kus Ca en je liefste nichtje Demi.

• 16 Februari 2008 - 13:43

Karin:

jaloers!!!!!!!!!
    gelukkig nog maar een weekje wachten, en dan zitten am en ik ook op 2000 meter, helaas zonder ijsbar..maar met cola weisse; hoffentlich viele!
    viel spass!!!

• 18 Februari 2008 - 12:44

Annemieke:

Peetje,

Ik heb er weer erg van genoten, jij met je mazzel hahah!

Liefs Annemieke